Засилен интерес към българския щанд на “Jagd and Hund” за поредна година

февр. 21, 2019 | Новини

Най-голямото  в Европа изложение за лов и риболов се провежда в Дортмунд, Германия, а трофейните експонати, представени на щанда на България, отново будят засилен интерес от страна на ловците. „България предлага качествен продукт и е силен конкурент на европейско ниво с възможностите за лов на благороден елен, дива свиня, както и на всички останали видове едър дивеч.” Това каза зам.-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев при откриването на българския щанд.

Изложението се провежда за 38-ми път, а изложителите през тази година са над 800.  Впечатление прави, че все повече български фирми решават да излязат със собствени щандове по време на събитието. Освен при изложителите, “Jagd and Hund” през тази година се радва и на голямо посещение от страна на българи.

Над  80 000 посетители се очаква да посетят “Jagd and Hund” през тази година.

Водеща атракция и този път беше подвижният ресторант, в който се превръща нашия щанд. На място се готвят специални храни, които всеки един от посетителите може да опита, а храната приготвя готвач номер едно у нас Ути Бъчваров. Сред специалитетите са гулаш от диво месо, както и редица автентични колбаси с марката „Маджаров“. За доброто настроение пък щандът ни предлага българска бира от фирмата „Алмус“ и българско вино от избите Bononia estate и Карабунар.

Източник: https://agrozona.bg/

Количката е празна