Експерти

Стефан Пирев и Даниел Недялков

Стефан Пирев

Стефан Пирев е един от водещите български енолози с повече от 30 години практика. Създател на много марки вина и бренди.

Започва своята кариера през 1988 във Винекс Преслав и винарна Хан Крум , където налага своя стил и метод на работа до 2017. Там създава поредица от вина и бренди между които са и Rubaiyat, Golden age, 1939, Novi Pazar, Brandy 1966. През 2017 стартира свой проект, а за свое амплоа счита работата с Шардоне и Ризлинг, които са необятни като сортов потенциал и характеристики. През 2018 се включва към реализацията на проекта Бонония Естейт в който вижда ново предизвикателство за професионална изява обуславено, както от иновативността на инвестицията, така и от възможностите на тероара. Стремежът му е да предложи най-доброто, следвайки безкомпромисно своите критерии както при селекцията на гроздето, така и в процеса на винификация. 

Даниел Недялков

Г-н Данел Недялков е специалист с международен опит. Той е технолог в Бонония Естейт от август 2017.

Роден на 14.03.1969 в гр. Шумен. Завършва ВИХВП – гр. Пловдив 1994 г. От 1994-2019 работи като технолог в много винарски изби между които – Хан Крум, Стамболово, Сухиндол, Мараш. Практикува VILLA MARIA – NZ.

Купи онлайн

Избери любимия си вкус и го поръчай онлайн

Вина

Tърговска мрежа

Виж къде да ни намериш

Обекти
Количката е празна